Indicatoren op frietkramen u moet weten

Interesse in een mogelijkheid om ons mobiele patatkraam te huren op uw festiviteit? Neem vervolgens geheel vrijblijvend aanraking met Frietfestijn.nl op. Ons bekwame team neemt met genoegen alle opties met u dan ook door.

Wilt u dan ook een frietkraam huren? Bel vervolgens betreffende 06 2277 9592 of mail tot: leestip@henkpatat.nl. En wij reserveren een frietkraam voor u dan ook. U dan ook kunt een huurprijs vooraf betalen via een bank. Of u kunt op locatie betreffende contant geld afrekenen. Meteen bij de begint aangaande de bruiloft, festiviteit ofwel evenement.

Frietfeest.nl is specialistisch in het verzorgen over catering aangaande friet en snacks op locatie in enorm Nederland. We onderhouden de catering voor groepen van 35 personen. Frietfeest.nl is de partner voor ons geslaagd evenement. U heeft voor ons afwisseling uit verscheidene menu’s.

Denies is zeer beleven in het bakken voor grotere gezelschappen in bij overige Arnhem. Alle frietwagens zijn zo ingericht dat wij in ons heerlijke tijd ons omvangrijke band lieden met ons goudbruin gebakken friet en ons snack mogen bedienen. Wie weet hoeft dus lang te wachten.

Alvast bedankt. Gypsy's goud rinkelt en glittert ook niet. Het glanst in zonlicht en hinnikt in het donker.

Teneinde te voorkomen dat Frietfestijn.nl te weinig of te heel wat meeneemt, geeft u dan ook vooraf dit aantal gasten door en dit via u dan ook vastgestelde menu. Het is eigenlijk alles wat daar benodigd is om een mobiele frietkraam op de partijtje te mogen huren.

Juiste huren over een frietkraam uithangen natuurlijk kosten aangevoegd. Per evenement zijn deze onkosten verschillend. Ook bestaan de onkosten ook gebaseerd op wat een wensen zijn betreffende je. Wil je dit eenvoudig behouden? Denk daarbij aan enig friet en een aantal meerdere snacks, vervolgens betaal je een basisprijs.

Onze frituurolie wordt zodra brandstof hergebruikt via een groene stroomcentrale. We scheppen onze friet in ons gezellige puntzak over eco-papier. De snackwagens zijn uitgerust betreffende hoog rendement frituurovens welke werken op groen gas. Ons reden te meer teneinde lekker over de frietjes te genieten!

Een jongeren milieugroep Jongeren Milieu Aktief gaat een universiteiten en hogescholen langs met een website frietkraam betreffende patat betreffende biologisch geteelde aardappelen.

Boek meteen menu Een Luxe of V.I.P. voor in een maanden april, mei ofwel juni en wij maken de menu volledig betreffende

Tanken betreffende genoeg hoge korting? Vandaag is de feestelijke opening betreffende Esso een Meern. Bekijk daar allemaal aan op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Hetgeen was dit zeker gezellig bij Leidens Ontzet aan het begin betreffende een maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Dit kan zijn nationale kroket dag!

Je kan ons zodra frietkraam huren alwaar wij de (h)eerlijkste verse friet en biologische snacks moeten serveren waar jouw gasten de hand bij af zullen likken. Ook niet enkel serveren wij hemels verse, biologische friet, we beschikken over tevens keuze uit verscheidene biologische, vegetarische snacks.

Daar bestaan veel voorwaarden daar waar een locatie met moet voldoen, voordat er een frietwagen bij u aan huis kan komen. Zo dient er voldoende ruimte te zijn om de mobiele kraam te kunnen posten en een stopcontact op maximaal dertig meter afstand voor de stroomvoorziening.

Voor feesten betreffende minder personen, biedt Een Goudkleurige Leeuw een offerte op maat. Hiervoorgaande menu’s bestaan uit te breiden betreffende bijvoorbeeld ons dessert of schepijs. Iemand anders assortiment is tevens mogelijk, evenals ons menu gecombineerd betreffende ons saladebuffet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Indicatoren op frietkramen u moet weten”

Leave a Reply

Gravatar